Annonse

søndag 26. mars 2017

Skreiloins med parmaskinke, torsketunger. asparges, mandelpotet og hollandaise

Dette er ikke godt. Det er mye bedre enn det. Skrei og Hollandaise et magisk og samme saus med asparges ert en klassiker, så komboen bør være gudommelig. Når du i tillegg får torsketunger og mandelpoteter så har ikke jeg smakt bedre. At skreien er pakket i parmaskinke , vel - det må du bare prøve sjøl. 


Dette trenger du:
ca 100 g skreiloins til hver 
3 torsketunger til hver
3 asparges pr person
2 skiver parmaskinke
Mandelpotet dampet i 15 minutter
en god porsjon Hollandaise eller Hollandaise i Thermomix


Slik gjør du:

La skreiloins ligge med litt salt i en time før du starter.

Så pakker du fiskestykkene inn i to skiver Parmaskinke. Trim torsketungene med en saks og vend de i hvetemel tilsatt salt og pepper. Så har du godt med smør og gjerne litt nøytral olje i en stekepanne og har fisk og tunger oppi på god varme.

Når både fisken og tungene begynner å få fin farge, skrur du ned temperaturen og har aspargesene oppi. Så er det bare å passe på at ingenting blir svidd og at du øser jevnlig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar