Dette er ikke godt. Det er mye bedre enn det. Skrei og Hollandaise et magisk og samme saus med asparges ert en klassiker, så komboen bør være gudommelig. Når du i tillegg får torsketunger og mandelpoteter så har ikke jeg smakt bedre. At skreien er pakket i parmaskinke , vel - det må du bare prøve sjøl.
Dette trenger du:
ca 100 g skreiloins til hver
3 torsketunger til hver
3 asparges pr person
2 skiver parmaskinke
Mandelpotet dampet i 15 minutter
en god porsjon Hollandaise eller Hollandaise i Thermomix
Slik gjør du:
La skreiloins ligge med litt salt i en time før du starter.
Så pakker du fiskestykkene inn i to skiver Parmaskinke. Trim torsketungene med en saks og vend de i hvetemel tilsatt salt og pepper. Så har du godt med smør og gjerne litt nøytral olje i en stekepanne og har fisk og tunger oppi på god varme.
Når både fisken og tungene begynner å få fin farge, skrur du ned temperaturen og har aspargesene oppi. Så er det bare å passe på at ingenting blir svidd og at du øser jevnlig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar