Annonse

lørdag 14. april 2018

Minibrød med stor smak

 Dette er saftig, sunt og rett og slett bare supergodt! Jeg har lenge vært på jakt etter et brød som kan serveres før et måltid, slik det gjøres på fine restauranter eller som er bare det beste du kan ta med på tur. Og fra nå av er dette noe som garantert skal lages på bobiltur!



Du trenger:
50 gram kokt skinke i biter eller strimler eller revne gulrøtter/chorizo/oliven i tillegg til annet snask du kan finne på
2 egg
1/2 dl gresk yoghurt
1 1/2 ss god olje
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
3 ts Fiberhusk som du finner i hulla for allergimat i butikken
50 g sesamfrø
50 g solsikkefrø
25 g cheddar eller annen ost avhengig av hva du har/liker

Slik gjør du:
Pisk sammen eggene, yoghurten og oljen.
Bland bakepulver, frøene, salt og fiberhusken og ha det i eggemassen. Rør godt og la det stå en liten stund. Ha så i skinken eller en av de andre ingrediensene som er foreslått pluss osten og fordel massen i smurte former. Jeg har kjøpt to mini brødformer på Biltema og oppskriften passer akkurat til to slike former.

Så er det bare å steke i ca en halvtime ved 180 grader og nyte!

2 kommentarer: