For noen dager siden gikk vi forbi en Tupperwarestand på Torget i Tønsberg. Jorunn har i lengere tid prøvd å få meg på troen til å investere i et kokekar fra dette venninneforumet. Den skal være skrytt opp i skyene av opptil flere, noe som ikke har gjort min skepsis mindre.
Siden det var et tilbud på 50% gikk jeg motvillig med på å prøve og dingsen havnet i huset.
For å teste ut plastkassen ble en Stangekylling første offer. Siden det endte bra, for ikke å si utmerket, satset vi i dag på å la en røkt svinekam få samme behandlingen.
Behandlingen foregår slik:
Svinekammen tørkes av og legges i Tuppervarekaret oppå noen skrelte og oppdelte gulrøtter og poteter. Hell i litt buljong og sett plastboksen i microbølgeovnen på full pupp i ti minutter. Så settes den i stekeovnen som er varmet opp til 180 grader på varmluft i 20 minutter.
Ferdig!!!!
Serveres med surkål eller som nå på sommeren: Stigs sommersalat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar