Annonse

fredag 28. august 2015

Den Blå Brygge på Hvasser



Varm sommerdag, svaberg, båter, blide folk, lukt av fisk og sjø. Kan det bli bedre? 

Joda, På Hvasser finner du "Den Blå Brygge". 

Når du setter deg ned under de blåstripede takene og blir tatt mot med et smil eller ti, og kjenner de nydelige duftene fra kjøkkenet, vet du at du er kommet fram.



Og de bærer ut blåskjell, rekesmørbrød, hvalbiff og pils og andre gode drikkevarer , som hjelper mot tørsten i sommervarmen.

Vi, sjefen og jeg, og to venner, benket oss og bestilte. Og vips, der var halvliterne og hvitvin og Munkholmeren til sjåføren. Og etter hvert som nabobordene fikk mat og drikke så vi at porsjonene var enorme og vi skjønte med en gang at denne dagen var dagen med to middager.

Ørretfileter, hvalkjøttt og mye mer kom på bordet. Helt riktig stekt og friskt fint tilbehør og enorme porsjoner. Og til priser som ikke skremmer fram verken Draugen eller futen.

Og på veien hjem planlegger du hvordan du skal utsette middagen og hvordan dine retter skal smaksettes for å hevde seg i konkurransen som plutselig dukket opp. Men du smiler, fordi du har fått et lusksusproblem. Gjestene dine er allerede fornøyde og solen skinner fremdeles.

Så er det mulig å ha det bedre? Jeg er i alle fall glad for at "Den Blå Brygge" finnes. Neste gang vi får gjester lemper jeg dem i bilen og setter kursen for Hvasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar